Evenementen JINDO

Open dag JINDO

Als seizoensopening organiseert JINDO haar open dag. Een bijzonder evenement waar elke judoka kennis kan maken met de wereldtop.

Verjaardag JINDO

In het 2e weekend van januari viert JINDO haar verjaardag. Elk jaar maken we er een groot feest van.

Clubkampioenschap

Twee maal per jaar houdt JINDO haar Regionaal Clubkampioenschap. Een judotoernooi waarbij judoka’s op een veilige en leuke manier kennis maken met wedstrijdjudo.

Kagami Biraki

Kagami Biraki is een oud Japans feest dat aan het begin van het jaar wordt  gehouden. Dit feest stamt af van de samoerai tot aan de 15e eeuw.

Budomarathon

Elk jaar organiseert JINDO de budomarathon. Een moment dat wij koppelen aan een goed doel binnen de organisatie dat wij als judoka een warm hart toedragen.

Oliebollenactie

Op de laatste dag van het jaar komt JINDO versgebakken oliebollen en appelbeignets bezorgen. Elk jaar staan er een hoop vrijwilligers op om JINDO te helpen.

Paasontbijtactie

Op de avond voor Pasen brengt JINDO jouw ontbijt langs. Het lekkerste ontbijtje van de Achterhoek wordt gemaakt door Bakkerij ten Veen.

Queens only

Een fantastische dag voor alleen meisjes/vrouwen. Je maakt kennis met nieuwe sporten en maakt er een ontzettend gezellige middag van.

De reis naar Japan

Om de 3 jaar reist JINDO naar Tokyo. Een magische plek waar judo op het aller hoogste niveau wordt onderwezen.

JINDO randori competitie

Een leuke en veilige opstart van judo competitie voor elke leeftijd. Winnen en verliezen is niet belangrijk. Jezelf ontwikkelen is het doel!