Ons aanbod

Judo 2-4 jaar

Tussen de leeftijd 2 en 4 jaar komen de meeste kinderen in aanraking met sport. Om kinderen een sterke basis te geven en plezier te krijgen in sporten, heeft JINDO een aangepast lesprogramma ontwikkeld voor deze leeftijdsgroep.

Judo 5-10 jaar

Tussen 5 en 10 jaar wordt sporten steeds belangrijker. Hoe jonger je begint, hoe meer plezier je er aan beleefd. Daarbij heeft het veel invloed op je als je opgroeit. Gezondheid en mentale stabiliteit worden steeds grotere onderwerpen in de huidige maatschappij.

Judo 11-16 jaar

In de tienerleeftijd worden nieuwe dingen belangrijk. Een leuke sociale groep, veranderend lichaam en je wordt zelfstandiger. JINDO speelt hierop in. De judoka’s binnen deze groepen zijn vrienden van elkaar geworden

Judo volwassenen

Volwassenen hebben veel dingen aan hun hoofd. Werk, school, familie, gezondheid, het gaat maar door. Judo rijkt zich fantastisch voor deze doelgroep. Een veilige, blessure vrije manier om je lichaam en geest fit te houden.

Aangepast judo

Aangepast judo is voor judoka’s die niet of moeilijk mee kunnen draaien in de reguliere les. Dit kan komen door lichamelijke of geestelijke uitdagingen zoals; visueel, motorisch en/of aangeboren/niet aangeboren beperkingen.

Wedstrijdjudo

Naast het trainen van de algemene vaardigheden, conditie en kracht ga je dieper op het wedstrijdjudo in. Trainen op een sterkere pakking en perfectioneren van jouw favoriete judo worpen zijn hier onderdelen van.