Over JINDO

De geschiedenis van JINDO

Op 13 januari 2018 opent judomeester Thijs Holtermann JINDO met een groot feest. Na een demonstratie van technieken op muziek heropent burgemeester Mark Bouwmans JINDO officieel door een zwarte band door te knippen.

Stichting JINDO

In 2020 heeft JINDO een stichting opgericht met als doel de leden meer te betrekken bij de ontwikkeling die JINDO doormaakt. Stichting JINDO heeft geen winstoogmerk. Alle fondsen die worden geworven hebben als doel de judoschool te ontwikkelen, vrijwilligers op te leiden en herinneringen te creëren door evenementen te organiseren.

Onze professionals

Ontmoet het team, de mensen achter JINDO Doetinchem.

Jindo Judoshop

Eindelijk een plek om jouw judo uitrusting compleet te maken. Er wordt binnen de webshop alleen gekozen voor de beste materialen van de hoogste kwaliteit en dit voor een lage prijs. JINDO blijft innoveren en zal met de tijd steeds met nieuwe producten komen.

Veilig judo

JINDO doet veel aan het beschermen van de fysieke en mentale veiligheid. Hierdoor kan iedereen op een verantwoorde manier sporten bij JINDO.

Laatste nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen rondom JINDO Doetinchem, haar leden, wedstrijden en activiteiten.

Judo Bond Nederland

JINDO mag zich een keurmerkclub noemen van de Judo Bond Nederland. Een erkenning wat duidelijk maakt dat JINDO zich aan alle strenge voorwaarden die de JBN gesteld heeft houdt.