Judo Bond Nederland

JINDO mag zich een keurmerkclub noemen van de Judo Bond Nederland. Een erkenning wat duidelijk maakt dat JINDO zich houdt aan alle strenge voorwaarden die de JBN gesteld heeft. Zo zijn er protocollen opgesteld wat de veiligheid binnen de club moet garanderen en zo wordt er lesgegeven door leraren geschoold door de Judo Bond Nederland. De Judo Bond Nederland is er voor aangepaste sport, breedte sport, wedstrijdsport en topsport.

Twee keer per jaar maakt JINDO iedereen die nog geen lid is, lid van de Judo Bond. Éénheid is belangrijk. Daarom is dit een voorwaarde als je bij JINDO komt judoën. Hieronder de voordelen waarom je lid moet zijn:

JBN evenementen
Wedstrijden, landelijke en locale evenementen. Kortingen op tickets van al deze evenementen.

JBN graduaties
Alle judobanden die worden behaald worden geregistreerd bij de Judo Bond. Ook moet je minimaal drie jaar lid zijn om zwarte band examen te mogen doen.

JBN magazine
Ieder kwartaal het digitale magazine van de JBN.

JBN leraren
Geen enkele sport zijn gediplomeerde leraren zo vertegenwoordigd als bij judo. De JBN heeft dit vanaf het begin gesteund en zorgde ervoor dat jouw leraren bekwaam zijn.

JBN paspoort
Elk lid ontvangt een eigen paspoort om je resultaten en banden/slippen in te noteren.

JBN verzekering
Een secundaire aansprakelijkheidsverzekering en aanvullende ongevallenverzekering voor als het onverhoopt nodig is.

Belangrijk op te weten:

  • Het JBN lidmaatschap is strikt persoonlijk en staat los van het lidmaatschap bij de club.
  • Het lidmaatschap wordt niet automatisch door je club opgezegd. Je wordt wel via de club aangemeld.
  • De duur van het lidmaatschap is 1 jaar en wordt vervolgens, wanneer dit niet wordt opgezegd, stilzwijgend verlengd met 12 maanden.
  • Het lidmaatschap eindigt door schriftelijke opzegging van het lid indien een dergelijke opzegging één maand voor het einde, als hierboven beschreven is ontvangen.

Tarieven JBN lidmaatschap per jaar / tarief 2022 (peildatum 31-12-2022)

2 t/m 6 jaar – € 17,40
7 t/m 11 jaar – € 31,85
12 t/m 16 jaar – € 40,85
17 jaar en ouder – € 57,55

Mocht je helaas dit geld niet kunnen opbrengen kan er voor de jeugd het jeugdsportfonds worden aangeschreven. Je zal dit zelf moeten aangeven om hier stappen in te maken. Voor het JSF is de prijs € 25,-.

Startpakket éénmalig € 13,15. Hierbij krijg je een JBN paspoort en ledenpas.