Budo Marathon

Op 29 juni wordt voor de derde keer bij JINDO een Budo Marathon georganiseerd. Net als voorgaande jaren zal dit formulier worden uitgedeeld om sponsoren te zoeken om geld op te halen. De dag zelf zal bestaan uit een sportief programma toegankelijk voor elke leeftijd of doelgroep.

Vorig jaar zijn wij met de opbrengsten van de vorige budomarathon gestart met het project aangepast sporten. Dit heeft voor veel kinderen gezorgd voor een veilige plek binnen de aangesloten clubs. Eén van deze kinderen is Keano. Een kind die traint binnen een aangepaste groep met extra begeleiding. Vanaf 19 februari is er bij Keano ALL geconstateerd.
Acute Lymfatische Leukemie is een vorm van bloedkanker. Maar ondanks zware behandelingen en het steeds zwakkere lichaam staat hij op de mat judo te beoefenen. Hij lacht, beweegt en maakt grapjes.

Voor behandeling gaan ze naar het Princes Maxima Centrum. Zijn voogd vertelde ons wat ze allemaal daar doen voor deze kinderen en dat Keano als hij een behandeling heeft geen centje pijn heeft door alle leuke afleiding die wordt georganiseerd.

Hierdoor is besloten dat de Budomarathon 2024 gedeeltelijk in het teken zal staan voor het ophalen van geld voor het Princes Maxima Centrum. Keano zal de eerste € 1000,- van het opgebrachte geld namens de budomarathon overdragen. Meer geld dat wordt opgehaald zal worden gestoken in het Project Aangepast Sporten zodat nog meer mensen met een beperking de weg naar een sport kunnen vinden.

Gastdocenten per jaar:

2022 – Juul Franssen, Rob Boonman, Simon Freriks, Larissa Pasman, Thijs Holtermann
2023 – Julian Hagenbeek, Simon Freriks, Mark Swanborn, Luna Loeven, Thijs Holtermann
2024 – Julian Hagenbeek, Simon Freriks, Adriaan Veldboom, Luna Loeven, Thijs Holtermann

Wil jij een goed doel aandragen of deze dag steunen? Wij zoeken elk jaar sponsoren die hun naam willen koppelen aan deze fantastische dag. Wil je ons helpen? Neem dan contact op met onze organisatie of bel 06-26854252.

Hall of Fame

De onderstaande bedrijven steunen ons doel. Sporten toegankelijker maken voor iedereen! Bedankt vrienden van JINDO!

Wilbrink Wassink Fysiotherapie

Mercuriusstraat 22b
Doetinchem, 7002 RL

T: 0314 36 68 23
E: info@wilbrinkwassink.nl
www.wilbrinkwassink.nl

CityFit

Noah Reusen
Varsseveldseweg 89
Doetinchem, 7002 LJ

T: 06 40 71 10 23
E: admin@cityfitdoetinchem.nl
www.cityfitdoetinchem.nl