Budo Marathon

Elk jaar organiseert JINDO de budo Marathon. Een moment dat wij koppelen aan een goed doel binnen de organisatie. Een maatschappelijk probleem dat wij als judoka een warm hart toedragen.

De dag is ingedeeld in verschillende blokken. Er worden gastdocenten uitgenodigd vanuit diverse verschillende disciplines. Alle deelnemers proberen 5 uur lang te trainen. Met deze prestatie proberen zij geld op te halen voor het goede doel wat hieraan gekoppeld is.

In april 2022 hebben JINDO, Ketelaar sport en Budo Academy Kiai een enorm bedrag opgehaald voor de Oekraïense vluchtelingen in Doetinchem. Door ons konden al deze mensen gratis sporten bij JINDO en krijgen ze een gratis judopak. De afleiding die deze mensen nodig hadden werd enorm op prijs gesteld. Van 2 jaar t/m volwassenen. Iedereen deed mee.

Dit jaar een nieuw gezamenlijk doel. Judo, jiu-jitsu en karate toegankelijker maken voor mensen met een beperking. Inclusief sporten voor iedereen! In samenwerking met KernDownDoetinchem gaat wij weer een fantastische dag organiseren. De helft van de opbrengsten worden gedoneerd aan KernDownDoetinchem zodat zij meer activiteiten kunnen organiseren voor mensen met het syndroom van Down. De andere helft gaan wij gebruiken om de mogelijkheden zichtbaarder te maken voor alle mensen. Ook gaan er materialen aangeschaft worden om deze doelgroep beter te kunnen helpen binnen de les.

Gastdocenten per jaar:

2022 – Juul Franssen, Rob Boonman, Simon Freriks, Larissa Pasman, Thijs Holtermann
2023 – Jullian Hagenbeek, Simon Freriks, Mark Swanborn, Luna Loeven, Thijs Holtermann

Wil jij een goed doel aandragen of deze dag steunen? Wij zoeken elk jaar sponsoren die hun naam willen koppelen aan deze fantastische dag. Wil je ons helpen? Neem dan contact op met onze organisatie of bel 06-26854252.

Hall of Fame

De onderstaande bedrijven steunen ons doel. Sporten toegankelijker maken voor iedereen! Bedankt vrienden van JINDO!

Wilbrink Wassink Fysiotherapie

Mercuriusstraat 22b
Doetinchem, 7002 RL

T: 0314 36 68 23
E: info@wilbrinkwassink.nl
www.wilbrinkwassink.nl

CityFit

Noah Reusen
Varsseveldseweg 89
Doetinchem, 7002 LJ

T: 06 40 71 10 23
E: admin@cityfitdoetinchem.nl
www.cityfitdoetinchem.nl