Budomarathon

Elk jaar organiseert JINDO de budomarathon. Een moment dat wij koppelen aan een goed doel binnen de organisatie. Een maatschappelijk probleem dat wij als judoka een warm hart toedragen.

De dag is ingedeeld in verschillende blokken. Er worden gastdocenten uitgenodigd vanuit diverse verschillende disciplines. Alle deelnemers proberen 5 uur lang te trainen. Met deze prestatie proberen zij geld op te halen voor het goede doel wat hieraan gekoppeld is.

In april 2022 hebben JINDO, Ketelaar sport en Budo Academy Kiai een enorm bedrag opgehaald voor de Oekraïense vluchtelingen in Doetinchem. Door ons konden al deze mensen gratis sporten bij JINDO en krijgen ze een gratis judopak. De afleiding die deze mensen nodig hadden werd enorm op prijs gesteld. Van 2 jaar t/m volwassenen. Iedereen deed mee.

Gastdocenten per jaar:

2022 – Juul Franssen, Rob Boonman, Simon Freriks, Larissa Pasman

Wil jij een goed doel aandragen of deze dag steunen? Wij zoeken elk jaar sponsoren die hun naam willen koppelen aan deze fantastische dag. Wil je ons helpen? Neem dan contact op met onze organisatie of bel 06-26854252.