Judo 2-4 jaar

Tussen de leeftijd 2 en 4 jaar komen de meeste kinderen in aanraking met sport. Om kinderen een sterke basis te geven en plezier te krijgen in sporten, heeft JINDO een aangepast lesprogramma ontwikkeld voor deze leeftijdsgroep.

Gedurende de les van 45 minuten maken de kinderen kennis met judo. De methodieken zijn aangepast op de fantasierijke belevingswereld van het kind. Zo ben je de ene keer Mogli uit jungle book en de andere keer een houthakker die de meeste gekke avonturen beleefd. De technieken die de kinderen voor het eerst leren zijn in 100 stukjes gehakt met elk een eigen verhaal. Zo blijft elke les uniek en een feest voor het kind.

Kinderen in deze leeftijdsgroep worden vanaf het begin begeleid. De eerste keer sporten kan enige spanning met zich meebrengen. We kijken naar het kind en zoeken naar hetgeen wat hij of zij nodig heeft. Zo kan het zijn dat het ene kind het eerste half jaar met papa of mama meedoet, en het andere kind een beer aan de zijkant zet zodat zij vrij kan bewegen.

Onze kracht zit in het positieve benaderen. Niks moet, we stimuleren durf. Het kind gaat leren om alleen zonder zijn ouder(s) te sporten. Dit is niet niks. We complimenteren de kleinste progressie en steunen het kind als hij het moeilijk heeft.

Uit ervaring blijkt dat kinderen die gestart zijn met judo op jonge leeftijd:

  • Meer zelfvertrouwen hebben
  • Durven alleen te sporten
  • Kunnen valbreken
  • Tegen een stootje kunnen
  • Om kunnen gaan met emoties van andere kinderen
  • Kunnen samenwerken en anderen helpen
  • Kunnen omgaan met sterke emoties

Judo is dé sport voor elk kind om mee te starten.

Lestijden Judo 2-4 jaar

Dinsdag: 16:00 – 16:45 uur
Vrijdag: 16:00 – 16:45 uur
Zaterdag: 08:15 – 09:00 uur

Alle lessen worden gegeven aan de Rossinilaan 14, Doetinchem

Tarieven

Contributie per maand: € 25,-
Proefmaand: € 30,-
Welkomstpakket: gratis judopak & instructie poster

Tarieven zijn gebaseerd op 40 lesweken incl. extra vakantietrainingen. Met dit abonnement kan er deelgenomen worden aan alle lessen binnen deze leeftijdsgroep.

Dit zeggen onze leden