Onze professionals

Thijs Holtermann

…geboren in 1989 in Doetinchem en hier ook opgegroeid. Zoals velen in Doetinchem is mijn judoweg begonnen bij JINDO, de judoschool van Pieter Horjus. Vanaf mijn 7e was ik te vinden op de mat. Mijn liefde voor het judospel was begonnen. Tevens als aanvulling op deze fantastische sport was ik met 11 jaar begonnen met Jujutsu.

Na vele jaren wedstrijdjudo kreeg ik op mijn 15e de uitnodiging om de les van mijn zieke leraar over te nemen. Zenuwachtig gaf ik 2 uur judo met succes. Ik dacht “Hier wil ik mee verder!”. Vanaf mijn 16e kreeg ik mijn eigen judogroepje en startte ik zelfs met de opleiding sport & beweging coördinator op het Graafschap College. Na deze opleiding had ik het voorrecht om als fulltime judo & jujutsu leraar te starten.

Naast al deze ontwikkelingen op het werk bleef ik niet stilstaan in mijn persoonlijke ontwikkeling. In de jaren tot nu toe behaalde ik de 4e dan graad voor Judo en de 2e dan graad voor jujutsu. Ik behaalde de opleidingen judoleraar A + B en de bevoegdheid om zelf ook zwarte band examens af te nemen. In 2022 ben ik begonnen met het volgen van de jujutsuleraar A + B cursus.

Sinds juli 2015 was ik geen fulltime judoleraar meer. Ik bleef parttime wat lesgeven bij verschillende scholen maar was op zoek naar nieuw werk. In april 2016 kreeg ik de mogelijkheid om te starten met de opleiding als ambulance chauffeur. Een jaar later rondde ik deze met succes af en hield er een fulltime baan in Doetinchem aan over.

Er was een stuk zekerheid aangebroken. Een vaste baan, flexibele werktijden en heel veel vrije tijd. Het was tijd om mijn droom waar te maken. Het plan om een eigen judoschool te starten was binnen handbereik. In juni 2017 werkte ik mijn idee uit en in augustus begon het vorm te krijgen. Over de naam was ik nog niet helemaal uit.
Toen kwam ik op het idee. Waarom ga ik niet verder met de judoschool die mij ooit liefde voor het judospel leerde. Helaas was de voormalige meester Pieter Horjus overleden en keerde ik mij tot zoon Vidal en dochter Odile. Na een hevig vragenvuur gaven ze mij toestemming om de naam voort te zetten met als doelstelling er alles aan te doen om de judo toegankelijk te maken voor iedereen die het wil leren. Met deze instelling wilde ik al te graag starten.

Toen kon ik echt starten. Ik kan de liefde voor de sport doorgeven aan de volgende generatie en hoop dat zij er net zoveel aan hebben als ik er aan heb gehad. En alle vaardigheden die ze leren, zowel geestelijk als lichamelijk, kunnen gebruiken in hun dagelijkse leven.

Ontmoet het team

Juffrouw Luna Loeven

Ik ben geboren in 2005 en judo sinds mijn 3e levensjaar. Vanaf de opstart van JINDO assisteer ik tijdens de judolessen. Per januari 2022 heb ik de verantwoordelijkheid gekregen van diverse judogroepen. Juni 2024 heb ik mijn judoleraar A behaald.

Juffrouw Dominique Ligtlee

Ik ben geboren in 2008 en judo sinds 2018 bij JINDO. Met veel plezier assisteer ik bij alle jeugd judolessen van JINDO. Daarnaast beoefen ik wedstrijdjudo en train ik graag met mijn twee zussen Roxeanne en Yailaina. Ik vind judo het leukste wat er is en ben nog steeds erg blij dat ik op judo ben gegaan.

juffrouw Larissa Pasman

Op mijn 6e ben ik begonnen met judo in Doetinchem. Als oud wedstrijdjudoka neem ik ontzettend veel ervaring mee de mat op. Lesgeven aan kinderen doet mij veel plezier. Ik coach de wedstrijdgroep van JINDO en start per september met de judoleraar A opleiding.

Meester Jori Florissen

Vanaf 2001 ben ik met judo begonnen bij Fred Schilder in Zevenaar. In 2015 heb ik mijn judoleraar A behaald omdat ik merkte dat ik lesgeven ook erg leuk vind. Sinds 2018 judo ik met veel plezier bij Jindo en neem ik af en toe lessen over. Ik deel graag het plezier van judo met iedereen die op de mat verschijnt.