Zwarte band examen meester Jori & meester Thijs

Zwarte band examen meester Jori & meester Thijs
Ieders bewandelt de “do” pad/weg van judo op zijn eigen manier. Zo begon Jori Florissen als kind met judo bij meester Fred Schilder en Thijs Holtermann bij meester Pieter Horjus.
 
Rond mijn 18e maakte ik kennis met Jori. Ik wilde graag mijn 1e dan behalen en meester Fred wilde mij hiermee helpen. Hierna hebben we nog vaak samen getraind. Maar onze wegen splitsten.
 
In 2019 sloot Jori zich aan bij JINDO. We raakte bevriend en besloten ons judo pad weer samen te bewandelen. Een reis naar Japan en honderden uren samen op de mat verder staan we op het punt een nieuwe stap te zetten.
 
Morgen 10 juni 2023, 15 jaar later na mijn 1e dan examen gaan Jori en ik voor de Judo Bond Nederland dan examen doen. Jori doet examen voor de 4e dan en Thijs voor de 5e. Omdat we mega perfectionistisch zijn hebben we ervoor gekozen om het examen in twee keer te doen. Morgen gaan wij het nage-waza en katame-waza laten toetsen. En in november een hoop Kodokan kata. Ik geniet enorm van de trainingen en progressie die we hebben gemaakt.
 
Judo staat voor ons voor oneindige groei aan vaardigheden, sterke persoonlijke ontwikkeling en het maken van nieuwe vrienden.
 
Bedankt Jori voor alles!
 
Judo bij JINDO is judo voor iedereen!
 

Recente berichten