Tot ziens Luuk

Tot ziens Luuk

Luuk Bruil is een judoka die twee jaar geleden overgestapt is naar JINDO. Hij was het plezier verloren binnen judo. In twee jaar tijd heeft hij zich ontwikkeld als een motorisch veelzijdige judoka. Hij is spontaan, positief en mega sociaal. Hij helpt graag andere kinderen. Afgelopen week kwam hij bij mij… Ik ga stoppen bij JINDO en ik ga bij een club in Arnhem trainen. Met een snik in zijn stem vertelde hij mij dat ik zijn plezier terug had gegeven in het judo. Dit is één van de grootste complimenten die ik ooit gekregen heb binnen het judo. Het is niet erg dat een judoka overstapt of kiest voor een andere sport. Als hij maar een fijne tijd gehad heeft en veel levenslessen heeft meegekregen. Een leven lang bewegen is een belangrijk thema. Of dit nou bij JINDO is of elders. Luuk het gaat je goed! Leer zoveel als je kan en je kent onze afspraak 😉 (wordt je kampioen dan kom je een les geven)

Recente berichten