Poule indeling 10e Regionaal Clubkampioenschap

Poule-indeling versie 1, 1-6-2024
10e Regionaal Clubkampioenschap

Hierbij de voorlopige poule-indeling. 84 judoka hebben zich ingeschreven voor het 10e Regionaal Clubkampioenschap. De poules zijn gemaakt op leeftijd, gewicht en niveau. Het kan zijn dat in de komende twee weken de poules nog veranderen. Verandert hierdoor jouw tijd, dan berichten wij jou persoonlijk.

Houd er rekening mee dat het een ontspannen toernooi is waarbij er een hoop judoka voor de eerste keer een toernooi draaien. Winnen is belangrijk maar niet het belangrijkste. De scheidsrechters, leraren en coaches zullen ook hierop aansturen.

Voor het publiek wordt er met banken een tribune gemaakt om te kijken. Ook zal er koffie en thee te verkrijgen zijn. Bij judo is het gebruikelijk dat alleen de coach/leraar zich bemoeid met de wedstrijd van het kind. Probeer op afstand te genieten van de persoonlijke groei van jouw zoon of dochter. Moedig ze niet aan, juich niet bij winst, maar troost ze wanneer ze dit nodig hebben. Het gaat om de ervaring en plezier van elke judoka! Of je nou wint of verliest.

In de eerste twee wedstrijdblokken worden er een aantal vaders gevraagd deel te nemen aan de Vaderdag poule. Als vader krijg je een judojas aan met band en ga je op de grond stoeien tegen de andere vaders. Om blessures te voorkomen wordt er alleen op de grond gevochten waarbij je jouw tegenstander in de houdgreep probeert te krijgen. 20 seconden controle is voldoende om de winst zeker te stellen. Naast eeuwige roem en een mega trots kind is er ook een kleinigheidje voor jouw deelname.

Judoschool Pot, AV Weerbaarheid, Kei Fit, Ketelaar Sport, Fudoshin en JINDO. Samen maken wij er wat moois van voor al onze leden. Tot 16 juni 2024.

Zijn er vragen of opmerkingen kan je mailen naar info@jindodoetinchem.nl

Judogroet,

Team JINDO

Poule indeling - 10e Regionaal Clubkampioenschap Versie 1