Proefmaand aanvragen

Wat ontzettend leuk dat je interesse hebt in judo. De volgende dingen moet je weten om de eerste stap te kunnen zetten bij ons op de mat. Met de gegevens die je achterlaat gaan wij jou met de juiste informatie voorzien.

Voordat de proefmaand ingaat kom je eerst een keer kijken tijdens de les. Mocht je het leuk vinden dan kan je er voor kiezen een proefmaand af te nemen. Je leert de sport, groep, leraar en de manier van lesgeven kennen. Mocht dit wat voor je zijn dan kan je doorgaan met judo.

Tijdens de kijkles krijg je een inschrijfformulier mee. Voor de proefmaand betaal je eenmalig 30,- euro. Het volgende krijg je erbij:

  • De doelgroepen: 2-4 jaar, 5-10 jaar en aangepast judo ontvangen een gratis judopak en een judo instructieposter.
  • De doelgroepen: 11-17 jaar en volwassenen ontvangen een gratis JINDO sporttas en een judo instructieposter.

Ook zal je extra begeleiding ontvangen om je wegwijs te maken binnen onze mooie sport.

Extra voorwaarden

  • Na de proefmaand wordt het abonnement eenmalig verlengd met een jaar. Na dit jaar gaat het stilzwijgend over in een maandabonnement.
  • JINDO is aangesloten bij het Meedoenarrangement van de gemeente Doetinchem. Mocht je lid willen worden via dit arrangement, dan dien je een inschrijfformulier in te leveren samen met het bewijs van betalen bij de gemeente Doetinchem.
  • Na de proefmaand word jij lid van de Judo Bond Nederland. Voor meer info (LINK JUDO BOND NEDERLAND)
  • Contributie wordt aan het einde van elke maand per automatisch incasso afgeschreven.
  • Opzeggen minimaal een maand voor einde abonnement per e-mail. Bijvoorbeeld: Je stuurt de opzegging in september, dan ben je officieel per 1 november uitgeschreven. De laatste incasso zal dan eind oktober plaatsvinden.

Vraag je proefmaand aan: