Open dag JINDO

Open dag JINDO

De open dag van JINDO staat in het teken van inspiratie en plezier. Elk jaar weer nodigen wij een topjudoka uit en dit jaar is het weer gelukt. Niemand minder dan meervoudig oud-wereldkampioene Sanne Vermeer gaat de judomat bij JINDO betreden. Het programma is gemaakt om alle JINDO judoka’s te bedienen en te laten genieten van onze prachtige sport. Buiten dit is de dag open voor alle mensen die kennis willen maken met onze club.

Aanmelden hoeft niet. Deelname is gratis!!!
Zaterdag 2 september 2023
Rossinilaan 14, Doetinchem

2-4 jaar Tuimelfestijn 09:00 – 09:45 uur
De jonge judoka’s gaan genieten van judo samen met de ouders. Worpen, houdgrepen, stoeien en spelletjes. We gaan het de ouders allemaal leren.

Aangepast judo 10:00 – 10:45 uur
Een beperking is bij ons geen handicap. Deze judoka’s krijgen privé les van Sanne Vermeer. Aangesloten clubs vanuit Project Aangepast Sporten mogen deze bijzondere doelgroep aanmelden bij ons en ook zij mogen dan meedoen.

Judo 5 t/m 10 jaar 11:00 – 12:00 uur
Sanne Vermeer is ook jong geweest. Ze is zelfs onder de 15 en onder de 18 jaar wereldkampioene geworden.  Ze gaat een speciaal programma voor deze grote groep judoka’s verzorgen waar iedereen aan mee kan doen.

Inspiratiesessie wedstrijdselectie 12:30-13:00 uur
JINDO heeft een speciale wedstrijdgroep die net als Sanne trainen om goed te worden in wedstrijdjudo. Sanne gaat tijdens dit halve uur haar verhaal vertellen. Hoe is ze begonnen, waardoor raakte zij geïnspireerd en gemotiveerd. Ben je geen lid van de wedstrijdselectie, maar heb je interesse om je aan te sluiten ben je welkom om naar dit verhaal te komen luisteren.

Judo 11 jaar en ouder incl. volwassenen 13:00 – 14:30 uur
Binnen dit lesuur gaat Sanne onze judoka’s haar specialiteiten leren. Wat is het geheim van Sanne? Een toegankelijke les voor alle judoka’s van 11 jaar en ouder.

Afsluiting 14:30 uur
Onder het genot van onze beroemde bakken kip sluiten we deze fantastische dag af en openen we officieel het judoseizoen.

Al met al een ontzettend leuke dag. Ouders/verzorgers mogen blijven hangen. Thee en koffie staat voor jullie klaar.

A3 open dag 2023 drukklaar

Recente berichten