De Grote Clubactie

GROTE CLUBACTIE

Elk jaar doet JINDO mee met de grote clubactie. Een fantastisch middel om geld in te zamelen voor de Stichting. De stichting gebruikt het geld namelijk om grote evenementen gratis te houden en te investeren in de toekomst van JINDO. Zo zijn bijvoorbeeld de lessen van Sanne Vermeer betaald uit de pot van Stichting JINDO. Vorig jaar was de opbrengst zelfs € 3.030,-.

Wat houdt het in?
Iedereen krijgt een eigen verkoopboekje op naam. Je kan met dit verkoopboekje op twee manieren loten verkopen. Mensen kunnen hun gegevens achterlaten en dan wordt het bedrag afgeschreven. Nog simpeler is de persoonlijke QR-code. Elke verkoper heeft zijn eigen verkooppagina waar een QR-code aan gelinkt is. Mensen hoeven hem alleen te scannen en de loten worden direct gekocht.

23 september is de officiële start, vanaf die datum is jouw verkooppagina online.

Beloning voor de verkopers
Elke verkoper zal een kleine attentie krijgen voor het verkopen van loten. Daarnaast zijn er nog wat prijzen te winnen en te verloten.

Meest verkochte loten
1e prijs: Judo Buddy/Pietertje
2e prijs: JINDO Judopak
3e prijs: JINDO rugtas

Daarnaast worden er nog 10 x ticket voor de Nationale Budodag op 7 april 2024 verloot onder alle verkopers.

Superloten
Er zijn ook superloten beschikbaar. Met een Superlot t.w.v. €150,- verkoop je een lot ter waarde van 50 loten. Je kunt Superloten verkopen aan lokale bedrijven, zoals de bakker om de hoek, aan onze bestaande sponsors of misschien willen je ouders of een bekende wel een Superlot kopen. Wij als club maken daar dan een mooi bericht van op onze site en social media.

Als beloning voor het verkopen van een superlot ontvang jij als beloning een ticket voor de Nationale Budodag op 7 april 2024. Ook tellen de 50 loten mee in de prijzenreeks van meest verkochte loten.

Inleveren boekjes:
Voor 1 november moeten de boekjes worden ingeleverd. Bij het inleveren van jouw boekje met verkochte loten, ontvang je een kleine attentie.

Bedankt voor al jullie moeite! En op naar een nieuw verkooprecord!

Met vriendelijke groet,

Luna Loeven & Thijs Holtermann
Judoleraren JINDO

 

Recente berichten