Covid update 3-2-22

Beste judoka, ouder en verzorger,

Afgelopen week ben ik mij stukken beter gaan voelen. Helaas is ondertussen zowel Tanja als Evie besmet geraakt en zijn nu ook ziek. Ook heb ik te horen gekregen dat een aantal judoka’s die op de maandag en dinsdag hebben getraind, ook besmet zijn geraakt en nog in quarantaine zitten. Hier zit ook het lerarenteam bij.

Ikzelf heb nog steeds verkoudheidsklachten. Volgens het RIVM ben ik nog steeds besmettelijk en moet ik 24 uur klachtenvrij zijn. Omdat ik ook geen leraren heb die beschikbaar zijn stel ik de start van de lessen uit tot volgende week. Morgen 4 februari en zaterdag 5 februari zijn er helaas nog geen lessen.

Bedankt voor al die lieve berichtjes. Die doen mij goed!

Ik hoop jullie allemaal snel weer te zien!

Met vriendelijke groet,

Thijs Holtermann
Judoleraar Jindo
www.jindodoetinchem.nl
www.facebook.com/jindodoetinchem/
info@jindodoetinchem.nl
0626854252

Recente berichten