Winnaars verhalen actie

Winnaars mooiste verhalen.

Bedankt voor jullie eerlijke mening en het delen van jouw verhaal. Deze verhalen gaan wij verwerken in de nieuwe website! Mocht je nog niets gedeeld hebben kan je altijd een recensie, aanbeveling of review plaatsen of facebook en google. Dankjewel

De winnaars kunnen contact met mij opnemen.

Winnaar sporttas: Ricardo Hollander

Ik vind judo heel leuk. Ik ben heel blij met Thijs, hij is mijn trainer. Hij kan heel goed les geven. Ik vind het ook leuk dat ik veel dingen leer en examen mag doen.

Winnaar gratis judopak: Quin Vollenberg

Jindo de judo-club/vereniging van doetinchem! Staat voor ieder open om op en gepaste wijze het judo te leren of je nu jong of oud bent een meisje of een jongen bent iedereen is daar gelijk.

Zo is er pas een supergaaf evenement voor de mensen uit Oekraïne georganiseerd, om deze mensen hier gratis te laten sporten en te laten voelen dat ze hier geaccepteerd en gewaardeerd worden.

Dit zou niet gelukt zijn door alle leden en gastdocenten die zich hebben meer dan 100% hebben in gezet!

Wat een super dag was dat, geweldig gewoon, wij hebben genoten!

Rick en Quinn

Winnaar gratis maand judo: Bjorn Oldenkotte

Onze oudste had een sport nodig naast zijn voetbal om meer zelfvertrouwen te krijgen. Telefonisch uitgebreid contact gehad met thijs en uitgelegd wat er speelde bij hem. Hij mocht een keer komen kijken en meedoen om te kijken/voelen of judo hem ligt. Hij had meteen een klik en kwam met een grote glimlach de mat af! Hij groeit enorm door de lessen die hij leert. Meer zelfvertrouwen en nu zelfs aangesloten bij het wedstrijdteam! Jindo neemt de tijd en leert ieder kind zijn eigen belangrijke lessen.

Blij dat we deze stap hebben gemaakt.

Enkele verhalen die niet voorbij mogen gaan:

Mirjam

Onze zonen hebben veel geleerd op de judo, de judoworpen en technieken. Uitgebreid konden ze vertellen hoe ze dit dan moet toepassen. De grootste glimlach hadden ze bij het vertellen over de spelletjes en de momenten waarop ze gezien werden. Zelf vind ik het prettig dat er korte lijnen zijn met de leiding en dat de kinderen gezien worden.

Christel

Thijs en zijn team combineren het plezier en het aanleren van discipline op speelse en aantrekkelijke wijze afgestemd op de leeftijdsgroep. Een aanrader om Judo lessen te starten en te vervolgen. Onze zoon heeft er ook echt meer zelfvertrouwen door gekregen. Super fijn om te zien.

Noël Blom

Onze complimenten naar deze judoschool! Helaas door een verhuizing moet onze zoon stoppen. Maar anders had hij hier zeker op gebleven. Zoveel discipline en respect wordt hier gehanteerd. Thijs kent elke judoka, hierdoor weet hij ook erg goed wat haalbaar is.

Marcia

Een fijne club met mensen die echt zien wat het kind nodig heeft.. jong en oud sporten en leren van elkaar. Respect staat hoog in het vaandel. Thijs en de andere judo meesters en juffen zijn toppers!