Ouder – kind judo bij JINDO

Per 15 februari gaat JINDO ouder-kind judo aanbieden. Een concept voor kinderen van 2-5 jaar waarbij ouders al stoeiend de kinderen opvoeden. Door samen te stoeien komen kinderen steviger in hun schoenen te staan. Angstige kinderen worden minder angstig en het is een veilige en leuke kennismaking van een eerste sport die het kind gaat beoefenen.

Judo wordt gekenmerkt met het sterke pedagogische karakter. Wat zich op alle leeftijden positief uit. Door duidelijke omgangsregels, discipline en creëren van zelfvertrouwen zorgt dit bij judoka’s voor een stabiel en sterk karakter. Een kind die met meerdere kinderen kan samenwerken, uitdagingen durft aan te gaan en voor zichzelf kan opkomen. Dan hebben wij één van onze doelen behaald.

De ouder-kind judoles zal een combinatie zijn van fysieke oefeningen, spel, valbreken, stoeien en judotechnieken. Door veel korte en opbouwende opdrachten is dit toegankelijk voor iedereen. In deze leeftijdsgroep wordt er ook veel gebruik gemaakt van fantasie. Dus als ouders een les om samen met je kind ook fit te worden en af en toe in een deuk over de grond te rollen.

Praktische informatie:

Wanneer: per 15 februari elke dinsdag van 16:00-16:45 uur.
Waar: Rossinilaan 14 in Doetinchem.
Financieel: alleen het kind wordt lid van de judoclub. De ouder mag gratis deelnemen aan deze les. (bestaande leden mogen hier ook aan deelnemen)
Welkomst cadeau: Bij inschrijving krijgt het kind een gratis jeugdjudopak cadeau.
Kan je als ouder een keer niet: Er zijn extra hulpdocenten aanwezig die tijdelijk jouw rol kunnen overnemen.
Meer informatie: info@jindodoetinchem.nl of bel 06-26854252

Leuke links:
https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/relatie/artikel/4594101/wild-spelen-stoeien-zorgt-voor-minder-angstige-kinderen-vaders
https://www.oudersvannu.nl/peuter/ontwikkeling/stoeien-met-je-kind/
http://www.praktijk-de-vlinder.com/waarom-is-stoeien-zo-belangrijk-in-het-leven-van-een-kind/