Welkom bij JINDO

De leukste judoschool van Doetinchem

Judo is een sport, een pedagogisch spel en een krijgskunst. Het allerbelangrijkste, judo is voor iedereen. Ben jij op zoek naar de plek waar jij je thuis voelt, de beste professionele begeleiding en aandacht krijgt voor jouw kind of jezelf? Dan is JINDO in Doetinchem dé judoschool voor jou!

Agenda

Niets gevonden.

Waarom kiezen voor JINDO in Doetinchem?

JINDO is sinds 1964 een icoon in Doetinchem. In 2017 heeft JINDO een herstart gemaakt en niet zonder succes. Het is dé plek in Doetinchem geworden waar judo op elk niveau beoefend wordt.

In 2019 heeft JINDO het Judo Bond Nederland keurmerk ontvangen. Het is een veilige omgeving waar jij je kan ontplooien tot een echte krijg(st)er. De leraren worden continu getraind in pedagogiek, methodiek, didactiek en eigen vaardigheid. Zo krijg jij les van dé judoleraar die bijblijft bij de stof. Ook levert JINDO regelmatig bijdrage aan de ontwikkeling van judo in Nederland.

Oog voor elke judoka, begeleiding op maat
Een veilige omgeving waar elke deelnemer zich in thuis voelt
Groei in je band, groei in je zelfvertrouwen
Bewandel je eigen weg in de vele groepsvormen die JINDO aanbiedt
Discipline, respect en vriendelijkheid

Dit zeggen onze leden

Judo voor iedereen

Dat is onze missie!

JINDO heeft voor elke leeftijd een judoprogramma. Kies hieronder de leeftijdklasse en bekijk de mogelijkheden.

Judo encyclopedie

Onze unieke kennisbank

JINDO heeft een unieke en uitgebreide kennisbank van judotechnieken. JINDO heeft een unieke en uitgebreide kennisbank van judotechnieken.

Exameneisen

Kyu en DAN eisen in 1 overzicht

Hier vind je een handig overzicht van alle eisen voor je Kyu en DAN examens, compleet met handige afbeelding met de technieken en filmpjes van eerdere DAN examens.

Geschiedenis van judo

Leer meer over Judo

Wil je meer weten over het ontstaan van Judo, de geschiedenis van Judo bij JINDO of enkele boeiende teksten lezen van Kano Shihan? Hier vind je een schat aan informatie.

Laatste nieuws