Covid-19 preventie nieuwe regels november 2021

Beste judoka, ouders en verzorgers,

Het is meer dan 6 maanden geleden dat de laatste covid-19 preventie update gemaild is naar iedereen. Helaas hebben wij deze vreselijke ziekte nog steeds niet onder controle. Op de ambulance merken wij ook weer dat de aantal ernstig zieke patiënten met covid-19 toenemen. Met oog op de toekomst en de huidige regelgeving vanuit de overheid gaan er een paar veranderingen plaatsvinden. Wij bij JINDO geven graag het goede voorbeeld om maar te kunnen blijven genieten van deze fantastische sport.

Deze week zijn er kijklessen gepland. Om deze door te laten gaan, laten wij de onderstaande veranderingen vanaf aanstaande vrijdag 5-11-2021 al ingaan.

Starttijden/Eindtijden
De judoles stopt 5 minuten eerder zodat er minder contact is met de volgende groep.
De starttijd blijft hetzelfde.

Ophalen/Binnenkomst
De judoka’s verlaten aan de achterkant(nooduitgang) de gymzaal. De voordeur wordt 5 minuten voor de begintijd geopend voor de nieuwe groep. Omkleden mag in de kleedkamer. De judoka wast zijn handen bij binnenkomst.

QR code 18+ jaar
Bij de deur wordt de QR code van elke persoon 18 jaar en ouder gecontroleerd. Denk eraan dat hierbij een geldig legitimatie verplicht is. Dit geldt voor de sporter en het publiek. Kan je geen geldige QR code laten zien, dan zullen we hoe vervelend het ook is, de entree weigeren.

Publiek op minder dan 1,5 meter van elkaar – mondkapjes op.
Bij de kijklessen of evenementen kan er veel publiek aan de zijkant zitten. Mocht je niet op 1,5 meter afstand van elkaar kunnen blijven, zet dan een beschermend mondkapje op.

Judo wordt gekenmerkt door het sterke opvoedende karakter. Daar hoort een goed voorbeeld bij. Laten wij voor alle sporters uit Doetinchem het goede voorbeeld geven en elkaar beschermen. Alvast bedankt voor je medewerking!

Met vriendelijke groet,

Thijs Holtermann
Judoleraar Jindo
www.jindodoetinchem.nl
www.facebook.com/jindodoetinchem/
info@jindodoetinchem.nl
0626854252