Welkom Finn Werkman

Misschien heb je deze topper al aan het werk gezien afgelopen vrijdag. Hieronder zal hij zich voorstellen.

Meester Finn Werkman

Mijn naam is Finn Werkman. Zelf ben ik wedstrijd jiujitsuka hiervoor reis ik veel. Ik zit op het Graafschap College en ik doe de opleiding Sport en bewegen. Ik heb in mijn opleiding onder andere voor het keuzedeel docent weerbaarheid en zelfverdediging gekozen. Voor dit keuzedeel ben ik op zoek gegaan voor een stageplek. Ik heb gekozen voor JINDO omdat ik vroeger zelf ook les heb gehad van Thijs Holtermann. Zijn manier van lesgeven en omgang met leerlingen spreekt mij erg aan.

Bij JINDO leiden we graag mensen op en delen onze expertise. We gaan er alles aan doen om stagiaires de aandacht en begeleiding te geven die zij verdienen. Welkom Finn!

Menu