De vrijwilligers van Jindo

JINDO wordt gedragen door de judomeester en nog veel belangrijker, al zijn vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers zouden een hoop leuke evenementen niet mogelijk zijn. Daarnaast zijn er ook vrijwilligers die verder kijken. De volgende generatie willen helpen en zichzelf hiermee verrijken.  Tijdens de lessen zie je meerdere gezichten. Hieronder worden deze toppers voorgesteld. Wees dankbaar, zuinig en lief voor deze fantastische mensen! Ze zijn goud voor de judoschool.

Meester Bram

Meester Bram de Jong

Ik ben 15 jaar en woon in Doetinchem waar ik ook ben opgegroeid. Ik ben toen ik 8 was begonnen met judo bij Kiryoku. Ik ben met judo begonnen omdat mijn ouders dachten dat dat wel goed voor mij zou zijn, en sindsdien heb ik er nooit spijt van gehad! De leukste dingen binnen het judo vind ik de technieken, en gewoon het lekker trainen en bezig zijn. Verder assisteer ik meester Thijs met zijn lessen, wat ik superleuk vind! Het leuke aan het assisteren vind ik het zien hoe de kinderen ontwikkelen en dat je echt een band krijgt. Mijn judodromen zijn voor nu dat ik eerst mijn 1e dan haal, en dan misschien ooit nog een keer een judoleraar opleiding ga doen!  Maar eerst maar eens school afronden en een leuke opleiding kiezen 😉

Juffrouw Marjolijn

Juffrouw Marjolijn Bleumink

Ik ben juffrouw Marjolijn ik ben dol op judo, het liefst zou ik het elke dag doen. En dat ontdekte ik toen ik al klein was. Al snel op jonge leeftijd was ik er al lang van overtuigd dat ik niet op dansen of turnen wilde, nee ik vond dat te meisjesachtig. Er was met mij ook niet over te discussiëren. Ik zou een stoere sport gaan doen.  Mijn opa wou graag dat ik op atletiek ging, maar al snel kwam ik erachter dat dat rennen niet iets voor mij was. Mijn vader had mijn broertjes op judo gedaan. Toen ik stopte met atletiek zij hij dat ik een keer mee moest gaan kijken. Eerst had ik er helemaal geen zin in, maar toen de les eenmaal begonnen was keek ik mijn ogen uit. Daar zat ik dan op een stoel door het raam te turen ik kon mijn ogen er niet van af houden. Na de les wist ik het zeker ik wilde op judo. Nu zit ik er al bijna 7 jaar op, en heb er super veel plezier in.

Ik heb het soms wel moeilijk gehad op de judo, wat ik ben een tijdje het enigste meisje geweest in een groep met 12 jongens. Die bijna allemaal groter en verder waren. Maar naast dat het zwaar was heb ik die periode ook veel geleerd van de andere jongens, en ben ik steeds beter geworden. Ook meester bram zat in die groep, van hem heb ik die tijd ook veel geleerd. En dat vind ik het leukst van judo, dat je het samen doet met elkaar. Mensen zeggen wel dat het een individuele sport is, maar dat vind ik niet. Je zorgt er samen voor dat je steeds een hoger niveau behaalt. Je kan altijd wel wat van de ander leren en je vult de ander altijd aan. Ik vind het daarom geweldig om les te geven. De kennis die ik over de judo weet kan ik over brengen aan de jongere kinderen. Ik ben trouwens altijd al dol geweest op kinderen, dat is ook een reden waarom ik ben begonnen met les geven. Ik kan goed met kinderen omgaan en dan in de combinatie om de kinderen wat te leren vind ik geweldig. Mijn droom is ook later om judo juf te worden, samen in combinatie met mijn zwarte band halen. En bij wie kan ik dat nou beter leren dan van Thijs. Hij heeft mij vanaf dat ik begon met judo lesgegeven, en ik heb veel van hem geleerd. Hij is een groot voorbeeld voor mij.

Juffrouw Luna

Juffrouw Luna Loeven

Hoi ik ben Luna.

Ik ben 13 jaar oud en ben begonnen met judo bij Kiryoku toen ik 3 jaar was. Ik ben begonnen met judo omdat een vriendin van mij er mee begon en ze vroeg of ik een keer mee wilde en sindsdien ben ik nergens anders meer te vinden dan op de judomat. Ik sta 5 keer per week op de mat, 3 keer bij Shizentai in Wehl en 2 keer bij JINDO, dit doe ik altijd met veel plezier. Het leukste bij de judo vind ik het hard trainen en mensen helpen die daar behoefte aan hebben. Ik ben bezig met de opleiding dojo assistent en geef 2 keer in de week les wat ik superleuk vind omdat ik dan kan zien hoe de kinderen steeds beter worden.
Wat ik later nog wil bereiken is dat ik mijn zwarte band haal en dat ik zelf mag lesgeven.

Juffrouw Larissa

Juffrouw Larissa Pasman

Meester Alex

Meester Alex van Mierlo

Ik ben Alex van Mierlo, 46 jaar.
Inmiddels ben ik 1ste dan judo en heb de opleiding (jeugd)judoleider afgerond.
Op mijn 7de ben ik begonnen met judo. Op mijn 12de ben ik echt begonnen met wedstrijd juli en heb dit tot mijn 17de gaan.
11 jaar geleden ben ik begonnen met les geven en het coachen. Ik ben met judoka heel Europa doorgeweest en dat altijd met veel plezier gedaan.

Meester Luuk

Meester Luuk Timmermans

Mijn naam is Luuk Timmermans, geboren en getogen in het mooie Zevenaar. In mijn vierde levensjaar ben ik begonnen met judo. Sindsdien beoefen ik deze sport met veel plezier. Vijf jaar later is mijn zusje ook gaan judoën en ben ik gaan assisteren bij de lessen. Daar is mijn interesse begonnen voor het lesgeven. Het begon als valmaatje voor mijn leraar Fred Schilder als voorbeeld en dat breidde zich uit tot assisteren en later het overnemen van lessen. Op mijn 17e heb ik mijn felbegeerde zwarte band behaald. Na enkele judoka’s te hebben geholpen bij het behalen van hun zwarte band vond ik het tijd om mijn lesgeefvaardigheden verder te ontwikkelen. Ik heb in de jaren daarna de opleidingen (jeugd)judoleider en judoleraar A met succes afgerond. In de tussentijd heb ik ook mijn 2e en 3e dan behaald. In de toekomst wil ik daar nog een judoleraar B diploma en een 4e dan aan toevoegen. Dit wil ik combineren met het helpen ontwikkelen van het wedstrijdjudo binnen JINDO en het laten doorgroeien van JINDO als judoschool.

Tanja Vogels

Tanja Vogels

Als vriendin van Thijs ben ik op die manier in aanraking gekomen met judo. Mijn achtergrond ligt in de dans waarbij ik ervaring heb in hiphop, klassiek ballet, spitzen en moderne dans.
Het fijne van judo bij Jindo is de hele familie die je erbij opbouwt waarbij je elkaar weer ziet tijdens de les en alle activiteiten die er georganiseerd wordt zoals toernooien en examens.
Je ziet mij voornamelijk in de horeca of met een camera in de hand om foto’s te maken. Op het achtergrond denk ik mee als er iets georganiseerd of opgestart moet worden. Ik vind het leuk om mee te werken aan de communicatie en promotie van Jindo. Binnen het Jindo wedstrijdteam zal ik James ondersteunen tijdens de conditie- en krachttraining en vervangen als James niet kan.

James Jurcevic

James Jurcevic

Sinds dat ik mij kan herinneren is sport is belangrijk deel in mijn leven. Van peuter af aan sta ik met veel passie op de tatami. Ik heb mijn passie omgezet in mijn werk en hebt gewerkt met “gewone” atleten en topsporters sinds het afronden van mijn opleidingen; sportfysiotherapeut – NASM Personal Training opleiding. In de toekomst blijf ik graag atleten helpen, of dit nou judoka zijn of niet judoka, om hen hun doelen te behalen bij Jindo.

Juffrouw Dominique

Juffrouw Dominique

Ik ben juffrouw Dominique ben 11 jaar en woon in Doetinchem. Een paar jaar geleden zocht ik een sport en was aan het rond kijken om te gaan dansen of turnen. Mijn zusje Roxeanne zat toen al op judo en een keer bij haar gaan kijken. Dat vond ik toen eigenlijk wel erg leuk. Dus ben een proefmaand gaan doen bij Jindo om vervolgens niet meer weg te gaan. Ik train 3× per week voor de groene band samen met juffrouw Marjolijn, juffrouw Luna en meester Bram enz. En omdat ik het zelf zo leuk ik help ik op dinsdag en vrijdag bij de training van de allerkleinste. Vind judo het leukste wat er is en ben nog steeds erg blij dag ik op judo ben gegaan

Meester Marc

Meester Marc Vinkenborg

Menu