Superjudo

Superjudo is voor judoka’s die niet mee kunnen draaien in de reguliere les. Dit kan komen door lichamelijk- en geestelijke uitdagingen; visueel, auditief, motorisch en/of aangeboren/ niet aangeboren beperkingen. Denk aan ADHD, autistisch spectrum, lage intelligentie, syndroom van Down, OCD, ODD, rolstoel gebonden, geamputeerde enzovoort. Zelfs met een dwarslaesie kan er gejudood worden.

De judolessen worden aangepast op de mogelijkheden van de deelnemer. Dit heeft zowel met het tempo van de les als met de opdrachten te maken. De leraren zijn gecertificeerd in het aanbieden van judo aan deze speciale doelgroep. Door één vaste docent op de mat te hebben wordt er voor stabiliteit en structuur gezorgd.

Judo examens voor een volgende slip of band worden tijdens de les gedaan op een speelse manier. Zo blijft de druk en de spanning laag. Tijdens het examenmoment zijn er geen ouders/verzorgers aanwezig. De week erna is er een feestles om het te vieren.

Ook voor Superjudo geldt, je schrijft je in als je besluit mee te doen. Dan ontvang je de Jindo judoposter en een gratis jeugd judopak. Na een maand beslis je of je door gaat of niet.

Wil je afstemmen over de mogelijkheden van superjudo voor jezelf of je kind? Neem dan contact op via het contactformulier of telefonisch.

Meer informatie over Superjudo bij Jindo? Klik hier!

Menu