De vrijwilligers & professionals van JINDO

JINDO wordt gedragen door professionele judomeester en nog veel belangrijker, al zijn vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers zouden een hoop leuke evenementen niet mogelijk zijn. Daarnaast zijn er ook vrijwilligers die verder kijken. De volgende generatie willen helpen en zichzelf hiermee verrijken.  Tijdens de lessen zie je meerdere gezichten. Hieronder worden deze toppers voorgesteld. Wees dankbaar, zuinig en lief voor deze fantastische mensen! Ze zijn goud voor de judoschool.

Meester Adriaan Veldboom

Mijn naam is Adriaan Veldboom, opgegroeid in Aalten en woonachtig in Lichtenvoorde. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van (o.a. judo) lessen bij Kei-Fit. Naast mijn baan bij Kei-Fit, geef ik ook judolessen in Aalten, Doetinchem, Haaksbergen, Lichtenvoorde en Oosterbeek en weerbaarheidstrainingen voor verschillende doelgroepen.

Op mijn 10e ben ik in aanraking gekomen met Judo onder leiding van Robert Piek bij Sportinstituut Rob’s Sports in Aalten. Dit vond ik toen al zo’n leuk spelletje dat ik me ben gaan verdiepen in het lesgeven hierin. Inmiddels heb ik alle opleidingen op het gebied van Judo afgerond en ben ik Judoleraar B en in het bezit van de 3e Dan. Sinds mijn 16e geef ik zelfstandig les aan kinderen en volwassenen.

In de afgelopen jaren heb ik de onderstaande opleidingen gevolgd:

Graafschap College – sector economie (MEAO)
Jeugdjudoleider
Judoleraar A
Judoleraar B
Clubmanagement

Fitness trainer A
Medical Fitness Instructor
Diverse groepslessen
Personal Trainer
Voedingsbegeleider Body Support
Valtrainer (vallen is ook een sport)
Practical Self Defense instructeur
Zeker Bewegen instructeur
Coachen op sportief gedrag
Coachen van kinderen met Autisme

Menu