Opening wedstrijdafdeling JINDO met Juul Franssen

Juul Franssen – tweevoudig WK medaillewinnares komt JINDO’s eerste wedstrijdafdeling met een clinic openen. Juul weet hoe je tot het gaatje moet gaan om haar doelen te bereiken. Door haar geweldige prestaties waaronder 3 maal Europees kampioen – 1 maal Wereldkampioen Teams en meerdere medailles op de Grand Slams en World Cups heeft ze zich gekwalificeerd voor de Olympische spelen in Tokyo.

De clinic is voor iedereen toegankelijk vanaf 5 jaar binnen judoschool JINDO en AV judo. Natuurlijk mogen de kleinste judoka’s wel komen kijken en om een handtekening vragen. (zie tijdschema)

Om er nog een extra dimensie aan te geven, zal er ook een informatie moment gepland staan voor iedereen die geïnteresseerd is in de wedstrijdafdeling. Er zal uitleg gegeven worden over de wedstrijd en randori trainingen, coaching, kleding en financiële aspecten. AV judo is hier ook welkom.

Adres: Gymzaal – Rossinilaan 14 te Doetinchem
Kosten: Gratis
Aanmelden verplicht
Datum: Zaterdag 5 september 2020

Planning:
12:00-13:00 uur informatie moment wedstrijdafdeling
13:00-13:15 uur Inloop Clinic max. 1 volwassene per judoka
13:15-14:45 uur Clinic Juul Franssen
14:45-15:15 uur Handtekeningen & foto’s

Opening wedstrijdafdeling JINDO met Juul Franssen
Deelname informatiemoment wedstrijdafdeling JINDO. *
Deelname clinic van Juul Franssen
Deelname handtekening/fotomoment *
Ik ga akkoord met het maken en gebruiken van foto’s en video’s die gemaakt worden tijdens dit evenement door JINDO. Deze worden gebruikt voor diverse doeleinden zoals reclame, pers, social media enz. *
Bij deze bevestig ik mijn deelname aan dit fantastische evenement! Bij mogelijke veranderingen mail ik direct naar info@jindodoetinchem.nl *