Opening JINDO groot succes

Opening JINDO groot succes!

Op 13 januari 2018 is Judo Instituut Doetinchem officieel heropend. Burgemeester Mark Boumans heeft traditioneel een zwarte band doorgeknipt. Het ene stuk is naar de “roots” Vidal Horjus gegaan en het andere stuk naar “toekomst” Thijs Holtermann.

Naast de burgemeester hebben ook anderen een woordje genomen voor de gehele groep. Rolf Tijssen een oud collega en vriend van leraar Pieter Horjus bracht warme citaten van vroeger naar boven. Vidal Horjus zoon van grootmeester Pieter Horjus gaven emotionele woorden mee aan meester Thijs, en Ap te Winkel opleidingsmanager van het GC sport & bewegen vond het maar al te mooi dat een student van hem deze uitdaging heeft opgepakt. Bedankt jullie allemaal voor de warme woorden.

Gasten uit heel Nederland kwamen bij elkaar om dit grote feest te vieren. Er werd een judo show gedemonstreerd en alle kinderen waren te vinden op de judomat. Naast alle drankjes waren de warme hapjes erg in trek. Ik wil mijn dank uiten naar iedereen die geholpen heeft met de organisatie van deze mooie dag. Foto’s en video’s zijn te vinden op de link onderaan de pagina.

Judo is leven, judo is liefde en judo is voor iedereen!

Link foto’s: klik hier
Link demonstratie:  klik hier