JINDO Doetinchem nieuwsflash maart 2018

JINDO Doetinchem nieuwsflash maart 2018

In het kort, al het nieuws op een rij.

Goede vrijdag
Vrijdag 30 maart zullen de lessen doorgaan volgens het normale rooster. Tot vrijdag!

Juffrouw Mirle geblesseerd
Helaas is tijdens een jiujitsu training juffrouw Mirle geblesseerd geraakt aan haar enkel. Waarschijnlijk heeft ze haar enkelbanden gescheurd. De komende tijd zal ze niet komen assisteren. JINDO wenst haar heel veel beterschap in haar herstel.

Randori & Kata trainingen blijven succesvol
Naast een grote delegatie judoka’s binnen onze eigen club, hebben wij judoka’s van de clubs Sport 4-you, de Judomeesters, Sportschool van der Velde, Budo instituut Kiryoku en Sakura mogen verwelkomen. De gezellige randori training is vanaf 4 jaar en de kata 11 jaar en ouder. De volgende trainingen zijn: 7 april, 21 april, 12 mei en 26 mei. Voor JINDO leden is het gratis!

Meester Jannik 18 jaar
Vandaag op 25 maart is meester Jannik 18 jaar geworden. Sommige mensen zeggen (eindelijk) volwassen. Wij zeggen van harte gefeliciteerd!!!!

Loterij Judotas
Afgelopen maand hebben wij een judotas verloot. Met veel blijdschap is Kyra Oor getrokken uit alle namen die in de tas zaten. Wil je weten hoe het gegaan is. Bekijk de filmpjes op onze facebookpagina.

Vooraankondiging Judo Gemu Asa! 
Op zaterdag 19 mei van 9 tot 12 uur houdt JINDO een Judo Gemu Asa, oftewel een judo spel dag! Vind jij de judospelletjes ook zo leuk? Wij hebben ze allemaal op een rij gezet en in een blok van 3 uur geplakt. Alle leeftijden zijn welkom. Ook mag je vriendjes meenemen naar deze speldag. Een leuke manier om kennis te maken met JINDO en judo. Informatie over inschrijven volgt in april.

Koningsdag & Mei vakantie
Op vrijdag 27 april en 4 mei zullen er geen judolessen zijn. Op 11 mei zal de eerste judoles na de mei vakantie plaatsvinden.

Tot vrijdag allemaal!