Nieuwsflash april 2018

Beste judoka’s, ouders en verzorgers,

Hierbij de nieuwsflash van april 2018.

Koningsdag & meivakantie
Aanstaande vrijdag 27 april & 4 mei komen de judo lessen te vervallen.

Kledinglijn JINDO
Afgelopen week heeft JINDO bevestigd om 15 luxe polo’s de laten bedrukken in de maten Heren: S, M, L, XL en Dames: S, M, L. Deze polo’s zullen een borstlogo en een groot rug-embleem hebben die nog niet eerder is gebruikt. Op het moment dat ze binnen zijn worden foto’s gedeeld op de website & Facebook. De geschatte kosten €30,- per polo. Mocht je er 1 willen hebben laat het mij dan weten via de mail. Op = op. In het najaar zullen er hoodies komen.

Inschrijving gestart Judo Gëmu Asa – judo spel ochtend 19-mei
Hele ochtend judospelletjes doen met al je vrienden voor alle leeftijden. Je moet je wel inschrijven. Meer informatie: https://www.jindodoetinchem.nl/judo-gemu-asa-judo-spel-ochtend/

Sponsoring voor 1e regionaal clubtoernooi JINDO gezocht
Om de kosten voor de deelnemers zo laag mogelijk te houden, duurzame materialen aan te schaffen en de mooiste prijzen te regelen. Vragen wij een kleine bijdrage van bedrijven. Zo is er een brief opgesteld met hierin alle informatie(opvragen via info@jindodoetinchem.nl). JINDO doet natuurlijk ook wat terug. Zie bijlage voor het voorstel. Zo is M. Holtermann bestratingen & grondwerk de eerste die de club wil helpen! Een goed voorbeeld doet volgen natuurlijk.

1e regionaal clubtoernooi word voorbereid.
Op 16 juni organiseert JINDO haar eerste regionale clubtoernooi. Een toernooi die ook open zal staan voor clubs net buiten Doetinchem. Of je nou 2 jaar bent of 50, witte band of zwart iedereen mag meedoen. Deelnemers worden ingedeeld op leeftijd, gewicht en niveau om de wedstrijden zo leuk mogelijk te houden. Ondertussen loopt de voorbereiding voorspoedig, scoreborden, tafelklokjes, klapstoeltjes, wedstrijdtafels en banden zijn al aangeschaft. De inschrijving zal half mei openen. Wil je meedoen of zou je het leuk vinden om te helpen? Houd de datum dan vrij.

Succes op de districtskampioenschappen
Nick van Laaren, een judoka die traint op de vrijdag avond heeft op 14 april meegedaan aan de districtskampioenschappen. Na vele ippons & wazari’s verloor hij helaas een wedstrijd. Desalniettemin een 3e plaats! 3e van heel oost-Nederland een fantastisch resultaat. Tony & Alex bedankt voor het coachen. Voor het nieuwe seizoen is JINDO een samenwerking aan het opstarten met Shizentai Wehl. Mochten er judoka’s zijn die ook wedstrijdtraining en wedstrijden buiten onze club willen draaien, zal het in overleg mogelijk zijn. Meer informatie volgt nog.

Nieuwe privacy wet op 25 mei
JINDO is druk bezig zichzelf aan het ontwikkelen en evalueren. Zo heeft JINDO al een privacy verklaring op de website gepubliceerd en alle leden gevraagd via de mail om dit te lezen en akkoord te geven. Heb jij het al gedaan? Zo nee lees hem hier: https://www.jindodoetinchem.nl/privacy-verklaring/

Meester en juffrouwen nieuws
Helaas hebben wij van meester Jannik afscheid moeten nemen. Hij heeft een baan gevonden bij KRAMP en moet hierdoor op vrijdag werken. Wel fijn dat meester Bram en juffrouw Marjolein kwamen helpen. Ook juffrouw Mirle is weer terug na haar blessure. Bedankt voor al jullie positieve energie! Het werkt inspirerend.

Dit was weer het nieuws van de maand april. JINDO blijft in beweging. Bewegen jullie mee.