Nieuwsbrief Juni 2018

Beste judoka’s,

Het judo seizoen loopt bijna tot zijn einde. Afgelopen twee maanden zijn weer fantastisch druk geweest. Bedankt allemaal voor jullie positieve energie! Hierbij een kort overzicht van wat er komen gaat en wat er is gebeurt.

De proefexamens hebben plaatsgevonden
Vrijdag 15 juni hebben een hoop kinderen proefexamen gedaan. Judoka’s t/m bruine band mogen twee keer per jaar examen doen. Zij worden getoetst op de vaardigheden die zij beheersen. In de mailbox staat de indeling (controleer je naam) voor de examens op 7 juli. Ook nog 1 keer alle examenkaarten. Dan kan jij je ook thuis voorbereiden. *Mocht je nog geen proefexamen gedaan hebben, kan je dit in de komende lessen nog doen. Je naam staat al wel op de tijdsindeling.

1e nationale clubkampioenschap JINDO een groot succes
Maar liefs 73 judoka’s hebben het tegen elkaar opgenomen op deze kampioenschappen. Een lach, een traan, alles hoorde er bij. Wel uitzonderlijke sportiviteit naar elkaar. Goed gedaan judoka’s! Bedankt alle vrijwilligers die geholpen hebben met de voorbereidingen en uitvoering van deze kampioenschappen. Foto’s zijn te vinden op onze facebook pagina: Foto’s clubkampioenschappen
Bedankt! : Tanja, Dominique, Thomas, Marjolijn, Frans, Hans, Renske, Nynke, Amke, Joep, Mirle, Jannik, Ran, Liesbeth, Arnold, Bram, Luca, Joey, Wendy, Jordy, Edwin, Adriaan, Simon, Tony en Joep!

Ouder-kind stoei dag komt er aan.
Op vrijdag 13 juli sluiten wij het judo seizoen af met een ouder kind stoei dag. Iedereen mag minimaal één familielid meenemen om mee te doen aan de judo les. Wij judoka’s zullen dan ‘veilig’ onze gasten alle hoeken van de mat laten zien. Een les vol plezier! Tot dan.

Vraag om uw mening.
JINDO bestaat nu  bijna 6 maanden. Samen maken wij de club compleet. Komende maand zal iedereen een evaluatie formulier toegestuurd krijgen. Ik zou het fantastisch vinden als jullie daar wat energie in willen steken. Er zijn dingen goed gegaan, maar ook dingen wat minder. Om hiervan te leren wil ik van jullie feedback krijgen. Denk jij “ik kan niet wachten” kan je natuurlijk ook alvast een recensie schrijven op onze facebook. Alvast bedankt hiervoor!

Zomervakantie
De zomervakantie start op 14 juli. De eerste judo les zal op 31 augustus weer plaatsvinden.

Voor en na de judoles of het aangaan van een gevecht, groeten tegenstanders elkaar. Groeten is een uitdrukking van dankbaarheid en respect. in feite dank je je tegenstander, omdat hij je de mogelijkheid geeft om je techniek te verbeteren. *Jigoro Kano(uitvinder van het judo) 

Met vriendelijke groet,

Thijs Holtermann
Judoleraar Jindo
www.jindodoetinchem.nl
www.facebook.com/jindodoetinchem/
info@jindodoetinchem.nl
0626854252