Nieuwsflash februari 2018 JINDO

Nieuwsflash februari 2018 JINDO

Beste judoka’s, ouders en verzorgers,

In het kort, al het nieuws op een rij!

Voorjaarsvakantie zit er weer op.
Hopelijk zijn jullie weer uitgerust want morgen, vrijdag 23 februari gaan we weer beginnen.

Aanstaande zaterdag 2e open randori/kata training
Na het succes van de 1e training, gaan we natuurlijk door. Zorg ervoor dat je er bij bent. Randori (09:00-10:30 vanaf 4 jaar), Kata (10:30-12:00 vanaf 11 jaar), gratis voor alle leden. Er zijn ook weer nieuwe datum’s bekend: 24 febr, 10 mrt, 24 mrt, 7 april & 21 april. Zet het vast in je agenda!

Juffrouw Mirle opnieuw Nederlands kampioen
Zaterdag 17 februari 2018 vonden de Nederlands kampioenschappen Jiu-Jitsu plaats. Juffrouw Mirle is voor de 4e keer op rij Nederlands kampioen geworden. Helaas is ze er morgen niet bij, maar je mag haar volgende week direct feliciteren en op de grond gooien!

JINDO nu lid bij de Judobond
De judo bond Nederland zorgt voor alle judo zaken op nationaal niveau. Zij regelen dat jouw judo band geregistreerd word, organiseren wedstrijden, zwarte band examens en controleren of er wel een officiële bekwaamde judoleraar voor de groep staat. Onze clubcode is: D6TT016. JINDO wil jou vanaf groene band lid maken van de JBN. Je moet 3 jaar lid zijn voor dat je zwarte band examen mag doen. Binnenkort gaan we beginnen met inschrijven. Informatie volgt nog.

Score borden in de maak
Op dit moment worden 2 mooie houten scoreborden gemaakt door een judo-timmerman uit Apeldoorn. Dit gaat betekenen dat wij in juni en december clubkampioenschappen kunnen gaan organiseren voor alle leeftijden.

Hoop nieuwe leden bij JINDO
Februari sluiten we af met c.a. 40 leden. Een fantastische basis voor deze jonge judoschool. Fijn om te zien dat zoveel mensen van het judo spel willen genieten.

Mooie judo-rugtas / sporttassen van judostof te koop
Zit je op judo maar kan jij je pak nergens kwijt? Wat dacht je van een mooie judotas van judostof. Ze zijn niet kapot te krijgen. Er zijn verschillende formaten. Voor meer informatie mail of bel!

Dankjewel Jannik, Mirle en Tanja!
Afgelopen maanden zijn best zwaar geweest. Ik wil graag Jannik en Mirle bedanken voor alle hulp tijdens de judo lessen. De liefde en plezier voor het judo spel is inspirerend voor de kinderen en mij! Tanja bedankt voor alle hulp op administratieve vlakken. Zonder jou stonden overal veel spelfouten en zag alles er niet zo mooi uit!

Met vriendelijke groet,

Thijs Holtermann
Judoleraar Jindo
www.jindodoetinchem.nl
www.facebook.com/jindodoetinchem/
info@jindodoetinchem.nl
0626854252