Mirle Werkman sportvrouw 2020

Mirle Werkman,
Jaren geleden ben je ooit begonnen met judo bij o.a. mij. Beginnend bij de squash plus, houtmolenstraat en vervolgens naar de bongerd. Als een iets wat verlegen meisje ben je nu opgebloeid naar een zelfverzekerde jonge dame. Ik mocht je kennis laten maken met het leuke spel jiu jitsu. Waar je erg veel talent voor bleek te hebben. Je vloog al snel uit naar de kernploeg. 6x Nederlands kampioen en meerdere medailles op grote toernooien. Ik genoot op afstand van je groei, en hoe jouw liefdevolle jiu jitsu familie jou 100% steunde. Vanavond ben je genomineerd voor sportvrouw van 2020 van de gemeente Doetinchem. Het maakt mij niet uit wat hier uitkomt. Voor mij ben jij de grote kampioen en voorbeeld voor iedereen die kennis maakt met judo of jiu jitsu.  Geniet van de aandacht! Je verdient het.