Het judopak

Het judopak is natuurlijk een van de essentiële benodigdheden om de sport te kunnen beoefenen. Het pak moet aan een aantal verschillende voorwaarden voldoen. Er dient bijvoorbeeld in de jas een zogenaamd wafel structuur te zitten. Dit zorgt voor stevigheid en dat als er aan getrokken wordt, de jas niet kapot kan scheuren. De mouwen en broek mogen niet te kort zijn. Daarnaast is er nog een band nodig om de judo jas dicht de knopen.

Het knopen van de judoband wordt op een speciale manier gedaan. Deze manier zullen de judoka’s op jonge leeftijd leren om snel zelfredzaam te worden op de judomat.

De judopakken kopen wij in bij het merk Essimo. Na vele jaren ervaring kan ik zeggen dat de pakken van een hoogwaardige kwaliteit zijn voor een zachte prijs. Er kan een keuze gemaakt worden uit vier pakken. De eerste twee varianten heb ik vaak op voorraad en kunnen snel geleverd worden. Mocht je maat er toch niet bij zitten of kies je voor een pak als wazari of ippon, dan zal deze aan het eind van de maand besteld worden.

De maten zijn gemeten in cm maten. Ze starten vanaf 110 cm en lopen op tot 200 cm. Een slim iets is om het judopak zo’n 10 cm groter te nemen dan dat het kind lang is. Het judopak is gemaakt van 100% katoen en zal nog iets krimpen in de was. Denk eraan dat je het judopak niet warmer wast dan 40 graden om grotere krimp te voorkomen. Gelieve ook niet in de droger te doen om de kwaliteit te behouden.

Judopak Koka

Dit pak is voor de jongste judoka’s onder ons. Dit pak is gemaakt van 100% wafelkatoen en 280 gram katoen. Beide maten judobroeken zijn voorzien van een elastische tailleband.

In de maten: 100 t/m 110 cm.

Judopak Yuko

Het basis judopak geschikt voor elke judoka. Als starter is dit geschikt om aan de slag te gaan. Het judopak is van hoogwaardige kwaliteit dat bestaan uit 480 gram katoen. Het pak is gemaakt van 100% wit gebleekt katoen. De pantalon van dit judopak is voorzien van extra verstevigde kniestukken.

In de maten: 120 t/m 160 cm.

Judopak Wazari

Ben jij opzoek naar een wedstrijdpak van topkwaliteit. Kies dan voor het pak wazari. Dit pak is een zware uitvoering die gemaakt is van 750 gram katoen. Het pak is zeer stevig, de jas is voorzien van een brede, gestikte rugnaad en de pantalon is volledig dubbel gestikt. Het pak is aan de binnenkant gebrusht en heeft een soepele pasvorm.

In de maten: 150 t/m 200 cm.

Judopak Ippon

Een wedstrijdpak van echte topkwaliteit. Dit pak wordt gedragen door de wedstrijdtop en judoleraren. Het pak is gemaakt van 100% wit gebleekt wafelkatoen en behoort tot de zwaarste categorie, namelijk 1000 gram katoen. De pantalon van dit pak is volledig dubbel gestikt en de jas is voorzien van een brede, gestikte rugnaad. Het ippon wedstrijdpak is ook in halve maten verkrijgbaar, zodat je de perfecte maat voor jou kan bestellen.

In de maten: 150 t/m 200
* ook in slimfit te bestellen

Instructie Poster & Banner

De JINDO judo instructie poster is nu te bestellen. De poster is in A1 formaat en bestaat uit kwalitatief sterk materiaal.

De JINDO instructie banner is 310 cm bij 100 cm. En bestaat uit stevig PVC materiaal.

Beide producten zijn volledig aanpasbaar. Voor meer informatie klik hier!

Persoonlijk contact? Mail naar info@jindodoetinchem.nl of bel 06-26854252.

Judo Accessoires

Wilt u uzelf verwennen of een cadeau geven, dan hebben wij wat items die wij kunnen bestellen.

Wilt u iets bestellen?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen contact met u op over de verdere afhandeling.

Webshop formulier
Menu