JINDO in lockdown

Lockdown 15-12-2020 t/m 17 januari 2021

Beste JINDO leden, ouders en verzorgers,

Er is een hoop gezegd gisteren tijdens de persconferentie. De laatste training van dit jaar was gegeven en ik ging teleurgesteld en verdrietig naar huis. De hele avond heb ik lopen peinzen over wat ik in deze brief neer zou zetten.

Veel judoka zouden deze week hun langverwachte examen doen. Volgens mijn verwachting met een positief resultaat. Dit examen stellen wij uit tot na de lockdown. Gelukkig zit er een hoop kwaliteit in jullie vat. En wat er in het vat zit verzuurt niet.

Op 9 januari zou JINDO haar 3e verjaardag vieren. Dit met een leuke clinic van een topdocent. Dit stellen wij uit tot na de lockdown en dan gaan we er ook een topsportjudoka bij halen. Gelukkig is bij ons elke dag feest en duurt het wachten hier op niet zo lang.

De meeste judoka’s trainen één keer in de week. Met uitzonderingen daar gelaten missen deze judoka’s drie trainingen tot de lockdown wordt opgeheven. Deze trainingen kunnen allemaal worden ingehaald. Tot die tijd worden er online oefeningen gedeeld. Voor de jeugd zullen de papa’s en mama’s worden ingezet bij leuke opdrachten en voor de ouderen zal er kracht en coördinatie trainingen worden gedeeld. Zal het makkelijk worden? Nee. Is het het waard? Absoluut!

De oliebollenactie gaat door! De bakker kan blijven bakken en wij gaan smullen. Er zal gekeken worden naar een zo veilig mogelijke verspreiding van de zakken zonder direct contact. Je kan de formulieren inscannen of fotograferen en sturen naar info@jindodoetinchem.nl of 06-26854252. Online bestellen is ook mogelijk. Wil je een handje helpen bij het bezorgen, laat het ons dan weten! Wij laten ons niet de kaas van het brood eten en blijven stichting JINDO helpen.

Ter afsluiting krijgen jullie allemaal 20% korting op een nieuw judopak, mijn marge is jullie kerstcadeau. Jullie groeien zo hard en veel hebben er een nieuwe nodig. Vooraf reserveren is handig. Betaling is na levering. Trek iets positiefs aan, dat past altijd!

Blijf gezond en blijf fit.

Judogroet,

Meester Thijs Holtermann