Examentraining voor iedereen

Elk half jaar vinden er judo examens plaats voor een volgende slip of band. Hiervoor zijn de examenkaarten geüpdatet zodat de judoka zich nog beter kan voorbereiden op het examen. In de lessen worden soms niet alle technieken uitgelegd gezien de tijd die we hebben. Om je goed voor te kunnen bereiden op de examens kan de judoka voortaan ook op zaterdagochtend komen trainen.

Op zaterdagochtend vind al de examentraining plaats van 08.30u tot 10.15u. Dit is voor oudere judoka die zich voorbereiden op het zwarte band examen. Dit lesuur wordt vanaf aanstaande zaterdag opengesteld voor iedereen die individueel kan en wil werken. Het is een vrij lesuur waar jij met een trainingsmaatje afspreekt om samen te trainen. Je gebruikt de examenkaarten als voorbeeld en je bereidt je voor op jouw eerst volgende examen. Er zal een meester aanwezig zijn om je te helpen. Het is een vrij lesuur, wat betekent dat je zelf bepaald hoe laat je komt en hoelang je samen traint. 

Gegevens:

Elke zaterdag, niet in schoolvakanties
Tijd: 08:30-10:15 uur
Voor wie: Je moet samen met iemand zelfstandig kunnen werken. Het kan dus ook zijn dat de jongste judoka samen met een ouder komt trainen.
Vanaf wanneer: 14 november 2020
Kosten: Gratis voor elke JINDO judoka

Spreek deze week dus samen af met een judovriendje uit jouw groep! 

Menu