Covid-19 hoe nu verder deel 5

Buitentraining

Er is een klein beetje licht te zien in deze duisternis. Judoka’s tot 18 jaar mogen weer buiten gaan sporten. Na overleg met de gemeente, handhaving en het sportservice centrum hebben wij een grasveldje toegewezen gekregen. Dit op de Bezelhorstweg 79, een veldje achter de tennisbanen. Dit veldje is te bereiken vanaf de grote parkeerplaats. Vanaf vrijdag 8 mei mogen wij daar terecht. In de bijlage een document met alle benodigde informatie die je nodig hebt. Houd je aan alle beschreven regels!

Contributie

In deze dagen wordt nog één maal de normale contributie van april afgeschreven. Vanaf 1 mei zal van iedereen de contributie zakken naar 7,50 euro per maand. Dit blijft staan tot wij weer in de gymzaal op de mat mogen trainen. Bedankt voor jullie steun allemaal!

Les- en leraar uitbreiding bij JINDO per 1 september

JINDO zit niet stil. Ondanks dat wij nu niet kunnen groeien wil ik toch een volgende stap zetten met JINDO. De derde lesdag met reguliere trainingen zijn hierbij gerealiseerd. Naast de dinsdag en de vrijdag zal JINDO nu ook op de zaterdag lessen gaan geven. Meester Thijs werkt nog steeds bij de ambulance en hierdoor kan hij niet beloven elke zaterdag er zijn. Om deze reden heeft JINDO een judo meester aangetrokken. 
Adriaan Veldboom, 3e dan judo, docent weerbaarheid & zelfverdediging, examinator en judoleraar A+B gaat per 1 september ons team versterken. Hij zal hoofdverantwoordelijk zijn voor de judolessen op de zaterdag. Adriaan heeft ook een eigen judoschool en ziet de samenwerking met JINDO als een fantastische uitdaging en toevoeging binnen zijn carrière. Persoonlijk vind ik dat de lesgeefstijl van Adriaan aansluit binnen het JINDO thema judo voor iedereen. Deze vriend, trainingsmaat en professionele collega is van harte welkom!

Wedstrijdtraining

Per 1 september start JINDO ook met de wedstrijdtraining. Helaas kunnen wij nu niet gebruik maken van alle voorbereidingen. Daarom bieden wij de maand september aan als een proefmaand wedstrijdtraining en is vrijblijvend voor iedereen om er aan te proeven. Zaken zoals het kledingpakket zal wat vooruit geschoven worden zodat deze kosten niet meteen in het begin komen. Meer inhoudelijke informatie volgt nog. De JINDO vrijwilligers staan te popelen om te mogen beginnen.

Als er vragen zijn over één van deze onderwerpen hoor ik het graag. Ik hoop jullie snel weer te zien!