Nieuwsbrief September- oktober

Nieuwsbrief September- oktober

Het seizoen 2018-2019 is succesvol van start gegaan. Een nieuwe start met een hoop nieuwe uitdagingen. Samen pakken we deze aan en maken wij van JINDO, een leuke en gezellige judoclub waar iedereen welkom is. Bedankt voor jullie hulp tot zover!

Grote club actie
De grote clubactie loopt voor JINDO tot 1 november. Mike, Mathies, Roxeanne, Dominique en Lars zijn de eerste judoka’s die hun boekje hebben ingeleverd. Met nu al een opbrengst van boven de 250,- euro. De opbrengst zal gaan naar nieuwe trainingsmaterialen voor elke leeftijd! Je hebt nog een maand. Succes en bedankt allemaal!

Randori training 
Aankomende zaterdag is de eerst volgende extra training. Deze is toegankelijk vanaf 4 jaar en ouder. Een leuke manier om wedstrijdjes te maken tegen elke judoka binnen de club(ook meester Thijs). De training op 6 oktober is vanaf 09:00 tot 10:30 uur en 13 oktober vanaf 10:30 tot 12:00 uur. Komen jullie ook? Voor meer informatie zoek op de evenementen pagina van JINDO

Actie judo-ouders 
Een hoop kinderen zitten op judo, zij worden sterker en sterker. Zelfs zo sterk dat zij papa of mama aankunnen. Om dit voor te zijn bied JINDO judolessen voor volwassenen aan. Een leuke, veilige en verantwoorde manier om fit te blijven en de krijgskunst judo te leren. Op dit moment bestaat de groep uit 8 volwassenen vanaf de leeftijd 18 t/m 63 jaar, niveau witte band t/m zwart. De actie: Normaal abonnement 17+ jaar = 30,- euro per maand, 1 kind op judo = 25,- euro per maand, 2 kinderen op judo = 20,- per maand en zelfs vanaf 3 kinderen sport de ouder gratis. Mocht jij meer informatie willen. App, bel of mail mij voor een gratis proefmaand en ervaar zelf. Er word elke vrijdag getraind van 20:15-21:45 uur.

JINDO nu een erkent leerbedrijf
Vanaf 1 oktober heeft JINDO de erkenning verdient van een erkent leerbedrijf. Aan alle voorwaarden zijn voldaan en kunnen nu ook professioneel studenten gaan begeleiden. Jannik van Uhm zal de eerste student zijn van het Graafschap College Sport en Bewegen. Hij is 1e dan judo en wedstrijdjudoka. JINDO zal maar 1 student tegelijkertijd opleiden.

Demo team weer actief
Op 15 september heeft het demoteam van JINDO een fantastische demo neergezet. Tot drie maal toe mochten zij deze show geven waarvan 1 keer op het hoofdpodium op Simonsplein in Doetinchem. Dit ter ere van de nationale sportweek. Elk jaar zal JINDO een demoteam starten en is voor iedereen toegankelijk. Wil jij de show terugkijken? Het filmpje staat op de facebook van JINDO.

Districts- training 6 oktober 
Op 6 oktober van 12:30-14:30 is weer een stage voor de judo. Deze stage is toegankelijk voor alle deelnemers vanaf blauwe band, leraren en examinatoren. Rene Boogaarts zal de vraagstelling van het Tachi Waza (staande gedeelte) gaan behandelen. Een goede voorbereiding voor de zwarte band examens. Aan deze training zijn geen kosten verbonden. Adres: sporthal de Haverkamp in Markelo. Wil je mee-/samenrijden? Er zijn nog enkele plekken beschikbaar in de auto van meester Thijs. Hij vertrekt 11:00 uur vanaf de dojo. Geef je voor vrijdag op!

Herfstvakantie
Op 26 en 27 oktober komen de judo lessen te vervallen.

Jita Kyoei(Wederzijds profijt en welbevinden):
De deelnemers dienen respect te hebben voor zichzelf en voor anderen. Bij het beoefenen van het judo leren ze samen te werken om zich de vaardigheden eigen te maken. Zonder tegenstander om mee te judoën kan men de sport immers niet leren; men werpt zelf en wordt op zijn beurt geworpen. Deze opvatting van samenwerkend leren is ook in andere gebieden van het leven geldig.