6e Regionaal clubkampioenschap JINDO

Op 21 november 2021 houdt JINDO haar zesde regionaal clubkampioenschap. Een judotoernooi waarbij judoka’s op een veilige en leuke manier kennis maken met wedstrijdjudo.  

Wedstrijden zijn één van de drie thema’s binnen judo. Een manier om jouw judotechnieken te testen, leren omgaan met winst en verlies, moed ontwikkelen en op een respectvolle manier om leren gaan met zowel de tegenstander als alle vrijwilligers eromheen.


Tijdens deze clubkampioenschappen ga jij judowedstrijden draaien tegen judoka’s van jouw leeftijd, gewicht en niveau. Zo is elke wedstrijd zo eerlijk mogelijk. Tevens kunnen er medailles verdiend worden voor de winnaars en oorkondes voor iedereen die meedoet. 

Datum clubkampioenschap:      zondag 21 november 2021
Inschrijven kan uiterlijk tot:        maandag 8 november 2021
Adres: Rossinilaan 14, Doetinchem
Leeftijden:                                     vanaf 2 jaar t/m volwassenen
Niveau:                                           vanaf witte band
Inschrijfgeld:                                 €6,- (open klasse vanaf 12 jr. + €4,-)

Open klasse:

Vanaf 12 jaar kan je ook deelnemen aan de open klasse. Een strijd voor de wisselbeker. Er word gespeeld in een zogenaamde dubbele knock-out systeem. Ga jij voor de wisselbeker en eeuwige roem? Geef dit aan op het inschrijfformulier. 

Poules met aanvangstijden worden uiterlijk maandag 15 november op de website geplaatst. Het is belangrijk om het goede gewicht op te geven. Tijdens de clubkampioenschappen wordt je voor de zekerheid herwogen.

De cijfers lopen op binnen de zorg en ik merk dat ik het zelf ook drukker krijg op de ambulance. Voor de 6e regionaal clubkampioenschap op zondag 21 november gaan wij volgens het advies van de JBN ons vasten houden aan testen voor toegang.

Testen voor toegang/coronatoegangsbewijs
Tijdens het clubkampioenschap werken wij met Testen voor toegang voor alle toeschouwers, coaches en vrijwilligers van 13 jaar en ouder. De deelnemers hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien. Dit houdt in dat je één van onderstaande bewijzen moet kunnen aantonen bij binnenkomst via de QR-code in de CoronaCheck App.

Een negatief testbewijs van maximaal 24 uur geleden via Testen voor Toegang. Testen voor Toegang kan je aanvragen via: www.testenvoortoegang.org
Een geldig vaccinatiebewijs. Een vaccinatiebewijs is pas geldig twee weken nadat je de laatste vaccinatie hebt gehad en is daardoor pas geldig bij de ingang op vertoon van de Nederlandse QR-code in de CoronaCheck App.
Een geldig herstelbewijs.
Daarnaast dien je je legitimatiebewijs te laten zien als controle.

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u altijd bellen naar 

06-26854252 of mailen naar: info@jindodoetinchem.nl

Menu