6e Regionaal clubkampioenschap JINDO (inschrijven onderaan de pagina)

Op 21 november 2021 houdt JINDO haar zesde regionaal clubkampioenschap. Een judotoernooi waarbij judoka’s op een veilige en leuke manier kennis maken met wedstrijdjudo.  

Wedstrijden zijn één van de drie thema’s binnen judo. Een manier om jouw judotechnieken te testen, leren omgaan met winst en verlies, moed ontwikkelen en op een respectvolle manier om leren gaan met zowel de tegenstander als alle vrijwilligers eromheen.


Tijdens deze clubkampioenschappen ga jij judowedstrijden draaien tegen judoka’s van jouw leeftijd, gewicht en niveau. Zo is elke wedstrijd zo eerlijk mogelijk. Tevens kunnen er medailles verdiend worden voor de winnaars en oorkondes voor iedereen die meedoet. 

Datum clubkampioenschap:      zondag 21 november 2021
Inschrijven kan uiterlijk tot:        maandag 8 november 2021
Adres: Rossinilaan 14, Doetinchem
Leeftijden:                                     vanaf 2 jaar t/m volwassenen
Niveau:                                           vanaf witte band
Inschrijfgeld:                                 €6,- (open klasse vanaf 12 jr. + €4,-)

Open klasse:

Vanaf 12 jaar kan je ook deelnemen aan de open klasse. Een strijd voor de wisselbeker. Er word gespeeld in een zogenaamde dubbele knock-out systeem. Ga jij voor de wisselbeker en eeuwige roem? Geef dit aan op het inschrijfformulier. 

Poules met aanvangstijden worden uiterlijk maandag 15 november op de website geplaatst. Het is belangrijk om het goede gewicht op te geven. Tijdens de clubkampioenschappen wordt je voor de zekerheid herwogen.

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u altijd bellen naar 

06-26854252 of mailen naar: info@jindodoetinchem.nl

6e Regionaal Clubkampioenschap JINDO
Wedstrijdselectie/wedstrijdtraining

Indien je geen lid bent van Jindo kun je hieronder je bankgegevens invullen; de kosten zullen via automatische incasso worden voldaan.

Ik ben 12 jaar en ouder en wil ook meedoen met de open klasse.
Menu