5e Regionaal Clubkampioenschap JINDO

De inschrijving is gesloten. De poule indeling kan je hieronder vinden. Het tijdsblok staat vast. De poule indeling is gebaseerd op 1. gewicht, 2. leeftijd, 3. niveau. Mochten er vragen zijn stuur deze naar info@jindodoetinchem.nl.

Beste judoka’s,

In de bijlage de poule-indeling van de 5e Regionaal Clubkampioenschap JINDO. Na lang gepuzzel heb ik geprobeerd de poules zo eerlijk mogelijk in te delen. Er wordt gelet op 1. Gewicht, 2. Leeftijd en als laatste op niveau. Deze poules kunnen qua indeling nog iets veranderen. Let vooral op de tijd, deze blijft voor iedereen hetzelfde.

Op zaterdag 10 juli van 12:45-14:00 uur organiseert JINDO een open randori training. Deze training is gratis voor alle deelnemers van het clubkampioenschap. Wil jij jezelf extra goed voorbereiden, kom dan een kijkje nemen en train lekker mee. Deelname is voor alle leeftijden, plezier staat voorop!

Uitleg document:
Om de drukte te verdelen zijn er 5 tijdsblokken gemaakt. De belangrijkste tijd is de weegtijd. Dat is de tijd dat de judoka zich meldt en zijn opgegeven gewicht controleert. *ben je 12 jaar of ouder, er zijn nog enkele plekken vrij voor de open klasse.

Let op! Mocht het gewicht niet kloppen en ver van de poule afzitten, dan zal er gekeken worden naar een andere poule. Het kan dus ook zijn dat je een blok verder wordt geschoven. Controleer dus het gewicht goed in het document om onnodig wachten te voorkomen.

Regels publiek:
Het is voor ons het eerste grote evenement binnen de judoschool na anderhalf jaar. Voor ons best spannend maar als iedereen zich netjes aan de regels houdt gaat het helemaal goed komen. 
– Per judoka(gezin) wordt er één plek gereserveerd op de tribune.
– Omdat niet overal de 1.5 meter afstand gegarandeerd kan worden draagt het hele publiek een mondkapje.
– Koop/bestel je wat bij de horeca of kledingwinkel betaal je met de pinpas. Contant geld wordt niet geaccepteerd.
– Aanmoedigen van judoka’s doen we niet. Dit kan onnodige druk op de judoka met zich meebrengen. Dit judotoernooi in een kennismaking met wedstrijdjudo waarbij plezier het meest belangrijk is.

EHBO:
Ten aller tijde is er een bevoegde EHBO’er aanwezig. De volledige EHBO kist wordt aangevuld met koelelementen en een AED.

Horeca: 
Voor de eerste keer bij JINDO wordt er naast koffie en thee geen ongezonde dingen meer verkocht. JINDO gaat staan voor een gezonde horeca waarbij de voedingsmiddelen gezond en sport ondersteunend moeten zijn. 

Mochten er verder nog vragen zijn dan hoor ik dit graag. Succes met de voorbereidingen en tot de 11e!

Op 11 juli 2021 houdt JINDO haar vijfde regionaal clubkampioenschap. Een judotoernooi waarbij judoka’s op een veilige en leuke manier kennis maken met wedstrijdjudo. 

Wedstrijden zijn één van de drie thema’s binnen judo. Een manier om jouw judotechnieken te testen, leren omgaan met winst en verlies, moed ontwikkelen en op een respectvolle manier om leren gaan met zowel de tegenstander als alle vrijwilligers eromheen.

In deze bijzondere tijd moeten wij ons houden aan de voor ons voorgeschreven RIVM regels. Dat betekend o.a. dat er geen publiek bij de toernooi mag zijn (dit kan eind juni nog veranderen bij de eerst volgende persconferentie). Wij zorgen dat voor de jongste judoka er genoeg bekwame begeleiding is, zodat zij ook met veel plezier mee kunnen doen. Mocht er geen publiek zijn gaan wij meerdere livestreams opzetten via facebook zodat er toch meegekeken kan worden.

Tijdens deze clubkampioenschappen ga jij judowedstrijden draaien tegen judoka’s van jouw leeftijd, gewicht en niveau. Zo is elke wedstrijd zo eerlijk mogelijk. Tevens kunnen er medailles verdiend worden voor de winnaars en oorkondes voor iedereen die meedoet.

Datum clubkampioenschap:                                             zondag 11 juli 2021

Inschrijven via:                                                                    www.jindodoetinchem.nl

Inschrijven kan uiterlijk tot:                                              donderdag 1 juli 2021

Leeftijden:                                                                            Vanaf 2 jaar t/m volwassenen

Niveau:                                                                                 Vanaf witte band

Inschrijfgeld:                                                                       €6,- (open klasse vanaf 12 jr. + €4,-)

Open klasse:

Vanaf 12 jaar kan je ook deelnemen aan de open klasse. Een strijd voor de wisselbeker. Er word gespeeld in een zogenaamde dubbele knock-out systeem. Ga jij voor de wisselbeker en eeuwige roem? Geef dit aan op het inschrijfformulier.

Poules met aanvangstijden worden uiterlijk maandag 5 juli op de website geplaatst. Het is belangrijk om het goede gewicht op te geven. Tijdens de clubkampioenschappen wordt je voor de zekerheid herwogen.

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u altijd bellen naar 06-26854252 of mailen naar: info@jindodoetinchem.nl

Judogroet,

Team JINDO Doetinchem