1e Nationale Clubkampioenschap JINDO

1e Nationale Clubkampioenschap JINDO

Aanstaande zaterdag is het zover. De 1e nationale clubkampioenschap van JINDO gaat van start. Er doen mee: 5 judoka’s van All Star Judo, 12 judoka’s van Judoschool Nederhoed, 10 judoka’s van Kei Fit Budo, 3 judoka’s van Sakura, 17 judoka’s van Shizentai Wehl en maar liefs 22 judoka’s van JINDO. Een fantastische start met een hoop gepuzzel in de poules. Alle leraren hebben meegekeken en geprobeerd om de poules zo eerlijk mogelijk te maken. Gericht op leeftijd, gewicht en niveau.

Poule indeling! Klik hier!
Versie 15-6-18
Poule indeling_V4

De site zal ik komende week blijven updaten. Mochten jouw weeg/aanvangs-tijden door een verandering gaan afwijken, neem ik persoonlijk contact met jou op.

Is jouw gewicht anders dan op de poule indeling. Stuur dan direct een mail naar: info@jindodoetinchem.nl.

Meester Simon, Adriaan, Tony, Joep en Thijs zijn allemaal aanwezig. Heb je een vraag, kom dan naar ons. * leuk gegeven, rond 10.00 uur demonstreren meester Tony en Thijs het kime-no-kata.

Adres:
Rossinilaan 14, Gymzaal in Doetinchem
Koffie en thee staat voor jullie klaar.

Als laatste geef ik mee. Er doen beginners mee zonder ervaring, maar ook judoka’s met ervaring. Laten wij er een leuk en voornamelijk gezellig toernooi van maken voor iedereen. Tot zaterdag!